Szórakozás

Celebrandi: „A férfi legyen férfi, a nő legyen nő” – Stana Alexandra exférje, Köcse György is párt keres

Ahogyan Bogdányi Titanilla is.

Hamarosan indul az RTL Celebrandi című reality-je, amiben nyolc magyar híresség keresi majd a szerelmet. A múlt héten derült ki, hogy Schumacher Vanda és Frohner Fecó is a szerepel majd a műsorban, a csatorna pedig ma újabb két párkeresőt leplezett le.

Köcse György 2021-ben vette feleségül Stana Alexandrát, akivel 5 hónapnyi házasság után váltak el. A táncos az rtl.hu-nak nyilatkozott arról, mit keres a jövendőbelijében.

Mint mondta, táncosként kevés ideje jut ismerkedésre, az online párkeresés pedig egyáltalán kenyere. Ismert emberként úgy érzi, nehezebb is randiznia, akadnak ugyanis, akik ettől megijednek vagy várnak tőle valamit. Fontos számára az önazonosság, ezt pedig a párjától is elvárja, ahogyan azt is, hogy legyen önálló véleménye és céljai.

Az, hogy milyen szerepek vannak egy kapcsolatban, én a klasszikus formát követem. Olyan neveltetést is kaptam, hogy a férfi, az igenis legyen férfi, a nő pedig legyen nő. Persze segíthetjük egymást, meg támogathatjuk egymást, de külön-külön megvannak szerintem a szerepek, és ettől szép egy párkapcsolat

– magyarázta.

Bogdányi Titanilla színésznő Schumacher Vandához hasonlóan fontosnak tartja, hogy fel tudjon nézni a férfira, akivel együtt jár. Úgy véli, időnként a jó viták is kellenek egy kapcsolatban, mert ezekből lehet építkezni és megismerni a másikat.

Azt mondom, hogy legyen izgalmas, szenvedélyes, és ami a legfontosabb: hogy tudjuk egymás építeni. Mindenféleképpen olyan ember kell mellém, és én is egy olyan ember mellé kellek, aki ezer fokon éli meg az érzelmeit, mind a magasságokat, mind a mélységeket, és csupa szív

– mondta az RTL stábjának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik