Szórakozás

Snoop Dogg szíves örömest fellépne III. Károly koronázási ünnepségén

Jordan Naylor / Getty Images for SXSW / Kirsty O'Connor - Pool / Getty Images
Jordan Naylor / Getty Images for SXSW / Kirsty O'Connor - Pool / Getty Images
Több brit énekes is nemet mondott a felkérésre.

Egyre közeledik III. Károly koronázási ünnepsége. II. Erzsébet királynő utódját május 6-án koronázzák majd meg egy hivatalos ceremónián, az viszont máig nem ismert, ki szórakoztatja majd a közönséget az énekhangjával. Úgy tudni, hogy a palota számos brit előadónak tett már ajánlatot, köztük Adele-nek, Sir Elton Johnnak és Harry Stylesnak is, utóbbiak mind nemet mondtak a felkérésre.

Snoop Dogg ugyan nem brit születésű, a napokban viszont azt nyilatkozta a Sunnak, hogy ő örömmel fellépne az eseményen.

Benne lennék, hogy fellépjek a koronázáson. Történjen így!

– mondta a portálnak.

A rapper saját bevallása szerint akkor kezdett érdeklődni a királyi család iránt, amikor a ’90-es évek közepén gyilkossággal vádolták meg az Egyesült Királyságban, miközben épp turnézott. A vádakat később ejtették, Snoop Dogg pedig úgy fogalmazott:

Amikor megpróbáltak kirúgni Angliából, a királynő azt mondta, az unokái szeretik Snoop Doggot, és nem tett ő rosszat Nagy-Britanniában, ezért engedélyt adott nekem, hogy itt legyek. Azok az unokák Vilmos hercegként és Harryként nőttek fel, szóval hatással voltam rájuk, ők pedig a nagymamájukra, ez pedig lehetővé tette számomra, hogy ebbe a gyönyörű országba kerüljek.

A rapper arról is beszélt a lapnak, hogy oda-vissza van az ITV 1960 óta futó Coronation Street című szappanoperájáért, így ha felkérnék, a sorozathoz is szívesen készítene valamilyen dalt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik