AFP PHOTO / NETFLIX / COURTESY OF PRINCE HARRY AND MEGHAN
Szórakozás

Harry herceg kutyafilterrel látta meg először Meghan Markle-t az Instagramon

Modern love story.

Csütörtök óta elérhető a Netflixen a Harry & Meghan című dokusorozat első fele, mely a címszereplő sussexi hercegi pár szerelmének történetét mutatja be. Ebből derült ki, hogy Harry herceg a közösségi médiának köszönheti későbbi feleségét, ugyanis az Instagramon látta meg először Meghan Markle-t egy közös ismerősük videójában 2016 nyarán.

„Görgettem a hírfolyamot, és az egyik barátom posztolt egy Snapchat-filteres videót kettejükről” – idézte fel a herceg, neje pedig megerősítette, hogy egy filternek köszönhetően a felvételen kutyafülekkel volt látható.

Harry rögtön tudni akarta, ki a lány, ezért megkérte a barátját, hogy kérdezzen rá Markle-nél, hogy lenne-e kedve ismerkedni. A hercegné így elevenítette fel a folytatást:

Megkértem, hogy hadd nézzem meg a profilját, mert nekem ez fontos volt. Szóval végig néztem a bejegyzéseit, tele gyönyörű fotókkal a természetről és Afrikáról.

Mivel a herceg átment a rostán, telefonszámot cseréltek, és másnap meg is ejtették az első randit. Onnantól kezdve folyamatosan kapcsolatban voltak egymással, a többi pedig már történelem.

Az alábbi videóban nagyjából a 16. másodperctől látható a fotó arról, hogy látta meg Harry először Meghan Markle-t.

Kapcsolódó

Ajánlott videó