Szórakozás

Több mint 3,5 millió forintos táskát kért karácsonyra a 11 éves ausztrál kislány

Roxy Jacenko dúsgazdag üzletasszony, Pixie mégis megengedő volt, közepesen olcsó variációkat is felajánlott édesanyjának.

Pixie nem szabott határt a fantáziájának, amikor összeállította a karácsonyi kívánságlistáját. Roxy Jacenko, a kislány anyukája elmondta, a 11 éves gyereke többek között egy 9000 dolláros (kb. 3,5 millió forint) kézitáskát vagy egy 150 dolláros (kb 58 ezer forint) fürdőruhát is  el tudna képzelni a fa alatt – írja a Daily Mail.

A kétgyermekes anyuka közzétette a kívánságlistát az Instagramon, amelyben Pixie többféle „csomagokat” ajánlott neki, az egészen drágától a közepesen olcsóig.

Nagyon örülök, hogy Pixie különféle költségvetési lehetőségeket kínált nekem!

– mondta félig viccesen Jacenko, aki neves üzletasszony és valóságshow-szereplő Ausztráliában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ROXY JACENKO (@roxyjacenko) által megosztott bejegyzés

A „drága” rovatban volt egy kék Goyard táska, amelyet használtan is 9935 dollárért árulnak. Pixie két fürdőruhát is a listára vette, egy piros Sommer Swim bikinit, ami körülbelül 180 dollár (kb. 70 ezer forint) és egy Triangl’s Savoca szettet, ami 135 dollár (kb. 52 ezer forint).

Szerepel még a tételek között Kim Kardashian Skims Cotton Rib nadrágja, ami 54 dollárba (kb. 21 ezer forint)

A „közepesen olcsó” részben Pixie 100 dollárnál kevesebb kerülő termékeket írt össze az elegáns ruháktól a a bikinikig.

Bár Pixie listája elég költséges, az anyukájának nem okoz gondot kifizetni még a legdrágább darabot sem. Jacenko nemrég mondott le PR-cége igazgatói tisztségéről, hogy kizárólag a Ministry of Talent nevű tehetségkutató ügynökségére koncentráljon, amely a közösségi médiában szereplő inlfuenszereket, bloggereket képviseli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik