Szórakozás

Csomókban hullott a modell haja a mellimplantátumtól

Az új-zélandi influenszernek komoly tünetegyüttese alakult ki a beültetés után.

Sarah Harrist 2,3 millióan követik az Instagramon. A modell többi közt a Playboyban is feltűnt már; most azonban nem munkája miatt került a lapokba.

A 29 éves új-zélandi influenszer eltávolíttatta mellimplantátumait – és mindenkit próbál lebeszélni a mellplasztikázásról.

A New Zealand Herald cikkéből kiderül, hogy Harrisnek 21 éves korában eltávolítottak egy jóindulatú csomót a mellkasából; a műtét után mellei aszimmetrikus méretűek lettek, így 2017-ben Thaiföldön plasztikai sebészeti beavatkozásnak vetette alá magát.

Teste szinte azonnal tiltakozott: Sarah haja csomókban kezdett hullani, teste tele lett kiütésekkel, és krónikus fáradtság telepedett rá: sokszor napokig alig bírt felkelni az ágyból. A „mellimplantátum betegséghez” köthető állandó fáradtság miatt párja így jellemezte őt:

29 éves nő egy 89 éves testében.

A modell úgy érezte, szinte új identitást kapott a plasztikázástól, ezért sokáig tagadta, hogy megjelent tünetei összefüggenének a mellimplantátummal, de miután felkeresett egy kiváló sebészt, a vizsgálatok kimutatták, hogy Harris mindkét mellében súlyos gyulladás van.

Végül ötórás műtét során eltávolították az implantátumokat, Sarah pedig szinte azonnal jobban lett. Azt mondja, úgy érzi, végre kap rendesen levegőt. Egy fotó kedvéért a testére írta mindazokat a tüneteket, amiket szerinte a mellimplantátum jelenléte okozott neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SARAH HARRIS (@iamsarahharris) által megosztott bejegyzés

1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik