Szórakozás

Herceg Erika kárpátaljai énekesnő lesz az X-Faktor új mentora

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A műsort idén is Miller Dávid vezeti majd.

Hónapokon belül debütál az X-Faktor új évada. A tehetségkutató 11. alkalommal indul el, a mai sajtóeseményen pedig kiderült, mely előadók mentorálják majd a leendő versenyzőket. A férfi mentorok székét idén is ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti foglalják el, közéjük érkezik egy új zsűritag, Herceg Erika ukrajnai születésű, kárpátaljai énekesnő személyében, aki Csobot Adélt váltja.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy a magyarországi X-Faktor egyik mentora lehetek. Úgy gondolom, ez a karrierem egyik fontos állomása lesz és már alig várom, hogy elkezdődjenek a forgatások, hogy hallgassuk a versenyzőket és elinduljon a munka

– mondta Herzeg Erika.

Csobot Adél saját elmondása szerint hálás az X-Faktorban eltöltött időért és emlékekért, de most új lehetőségeket keres.

Az RTL-el régóta dolgozom együtt és a csatorna számos műsorában vehettem már részt.  Az X-Faktor egy szép állomás volt a karrieremben, de most új utakat, lehetőségeket keresek, ezért közösen hoztuk meg azt X-Faktor stábjával azt a döntést, hogy idén már nem ülök a mentorpultban

– árulta el.

A műsort idén is Miller Dávid vezeti majd, jelentkezni pedig továbbra is lehet az RTL Klub felületein. A tehetségkutató idén annyiban fog változni, hogy a mentorok nem különböző kategóriákért fognak felelni, bármelyikükhöz kerülhetnek énekesek és zenekarok is is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik