Szórakozás

Olyan embert keresnek, aki főállásban nézne pornót havi több mint egymillió forintért

Egy kutatáshoz hirdették meg a pozíciót.

A munkaidőben való pornónézés szinte kivétel nélkül tilos, de azért – mutat rá egy 2018-as tanulmány – például csak a brit parlament hálózatáról négy hónap alatt 24 ezer próbálkozás volt ilyen oldalakat elérni még 2017-ben.

Kapcsolódó
Naponta 160 alakalommal próbálnak pornót nézni a brit parlamentben
Az utóbbi időben jelentősen csökkent a kísérletek száma.

Most azonban lett egy új munkalehetőség, aminél nemcsak, hogy engedélyezett, hanem kifejezetten az a feladat, hogy a dolgozó pornót nézzen. A pozíciót a Bedbible hirdette meg,

óránként 20 dollárt, azaz 7 ezer forintot fizetnek „online pornográf videók” megtekintéséért, hogy azzal „információkat és adatokat gyűjtsenek bizonyos fókuszterületeken”.

Ilyen területek közé tartoznak a szexpozíciók, az időtartam, az orgazmusok száma, a nők és férfiak aránya, a hajszín és a nyelvi megoszlás. Az eredményeket ezután „a pornóvideók tendenciáiról/statisztikáiról szóló részletes jelentés elkészítéséhez” fogják felhasználni, az indy100 által szemlézett álláshirdetés szerint.

A „pornókutatói vezető” munkakör ráadásul nagyon rugalmas. Ha a jelentkező elmúlt 21 éves, akkor egy olyan munkája lehet, ami otthonról (a világ bármelyik otthonából) elvégezhető.

A jelentkezéshez pedig nem kell többet tenni, mint kitölteni egy online űrlapot és megírni, miért lenne érdemes őt választania a cégnek.

Edwina Caito – akiről korábban már itt írtunk –, a Bedbible vezető tartalomkészítője azt mondja, a pornó egy sokmilliárdos üzletág, ezért felmerült, hogy valós példákon keresztül tudjanak meg többet.

Úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk a leggyakoribb szexuális pózokat a száz legnézettebb videóban, hogy igazságos képet kapjunk az emberek preferenciáiról. Biztosak vagyunk benne, hogy érdekes statisztikákat ismerünk meg a kutatásunkból, például, hogy milyen típusú szerepeket játszanak a színészek, hány orgazmusuk van, és milyen fétiseket fednek le.

Kapcsolódó
Munkájáról mesélt a szexuális segédeszközöket tesztelő nő
Az 56 éves indianai Edwina ezzel foglalkozik főállásban.

A cég ezen kívül részmunkaidős állást is ajánl, mint szexjáték-tesztelő. Ami

kell hozzá nemi szerv; az orgazmus, vagy annak eléréséhez vezető út élvezete; 18 és a végtelen közötti életkor; kalandvágy és kíváncsiság valami új és izgalmas kipróbálásához; valamint képesnek lenni arra, hogy szavakkal kifejezze a véleményét azon túl, hogy »óóóóó« és »áááhhh«.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik