Szórakozás

Zoë Kravitz eleve úgy játssza a Macskanőt, mintha a karakter biszexuális lenne

Mike Marsland / Mike Marsland / WireImage
Mike Marsland / Mike Marsland / WireImage
A rendező szerint nem ez volt a cél, de egyetért abban, hogy így is lehet értelmezni a karaktert.

Magyarországon holnap kerül a mozikba az új Batman-film. A szuperhőst Robert Pattinson alakítja, mellette pedig Zoë Kravitznek is bőven jut idő a vásznon. A mozi beharangozó videóját látva nem kétség, hogy a színészek között megvolt a kellő kémia, a Selina Kyle, azaz a Macskanő azonban Lenny Kravitz lánya szerint nem csak a férfiakhoz vonzódik.

A karaktert több színésznő is megformálta az évek folyamán, azonban egyikük játéka alatt sem jutott eszébe a nézőknek az, hogy a Macskanő biszexuális lenne, pedig a képregények olvasói egyértelmű utalásokat kaptak erre vonatkozóan.

A film hamarosan debütáló változatában már más lesz a helyzet, Zoë Kravitz ugyanis a kezdetektől biszexuálisként tekintett a karakterre. Egy jelenetben például bébinek hívja a lakótársát, amikor keresi őt, ami bár nem feltétlenül jár együtt a feltételezéssel, hogy romantikus kapcsolatban állnak, a színésznő szerint több van közöttük barátságnál.

Határozottan úgy értelmeztem, hogy valamiféle romantikus kapcsolat volt közöttük

mondta Kravitz a Pedestriannek, osztozva a riporter örömén, hogy Selina Kyle végre biszexuális szereplőként jelenik meg a vásznon.

Matt Reeves, a film rendezője ugyan kezdetben nem gondolt a Macskanő szexuális orientációjára, az elmondottak alapján egyetértett abban, hogy így is értelmezhető a karakter.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik