Szórakozás

Tom Hanks fia úgy érzi, gyerekkorában nem volt olyan férfi példaképe, akire felnézhetett volna

YouTube / Chet Hanx
YouTube / Chet Hanx
Chet Hanks videóban mesélt arról, milyen volt a Hanks családban felnőni.

Tom Hanks fia, Chet Hanks nemrég úgy döntött, leül a kamera elé, és hosszasan elmeséli, milyen volt gyerekként felnőni egy olyan családban, ahol híresek a szülők. Tom Hanks fia a több mint tízperces YouTube-videóban olyan dolgokról beszél, minthogy nagyon szereti a szüleit, és tudja, hogy privilegizált helyzetben van, mint a világ nagy része, majd elmondja, hogy valójában egész életében meg kellett dolgoznia a pénzért, mert ha akart mondjuk hatvan dollár költőpénzt, le kellett mosnia az apja kocsiját.

Kapcsolódó
Rettentő kínosan viselkedett a Golden Globe-on, így itt az idő megismerni Tom Hanks fiát, Chet Hanxet
Pont nem olyan, mint az apja, és már csak ezért is rendkívül érdekes Chet Hanks, aki évekkel ezelőtt megpróbált már ismertté válni, csak egy teljesen más néven. Most viszont az akcentusa miatt egy világ róla beszélt pár napig.

Szerinte emiatt nincs elkényeztetve és tisztában van a pénz értékével. Elmesélte, hogy amikor iskolás volt, sokan bántották amiatt, mert ismert az apja, amivel csak nehezen tudott megküzdeni.

Már gyerekként is jól néztem ki, jól ment a csajozás, szóval mindenem megvolt. Ehhez pedig hozzájárult a hírnév is, aminek köszönhetően az emberek sokkal jobban gyűlöltek. Akkor nem értettem, hogy csak irigyek rám emiatt. Ezt hallanom kellett volna gyerekként, de nem volt előttem soha egy erős férfikép, egy példakép, aki elmondta volna ezt nekem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik