Szórakozás

Tóth Andi kiposztolta, ahogy Tóth Gabi őt alázza egy zárt Facebook-csoportban

TV2
TV2
Azt mondja, ez rendszeresen előfordul.

Tóth Andi már a Sztárban sztár versenye alatt – amikor Tóh Gabit kellett alakítania a színpadon – elmondta, hogy ő sosem veszett össze kolléganőjével, de utalt rá, hogy névrokona valamiért nem kedveli őt. Most úgy tűnik, hogy szerette volna ezt bizonyítani is és egy posztról készült képernyőmentés osztott meg közösségi oldalán, amin az látszik, hogy Tóth Gabi kritizálja őt.

Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. 🤷🏽‍♀️ Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim😀 Gabi no para nem haragszom!🌞 Csak törődjön mindenki a saját dolgával

– írta Tóth Andi, akinek egy korábbi, kávés tequilás reklám posztjára az alábbi módon reflektált Tóth Gabi.

Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen.. bravo.. jó üzenet a fiataloknak… imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.

Az ügyben megkerestük emailben Tóth Gabi sajtósát, amint választ kapunk frissítjük cikkünket.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik