Szórakozás

38 év után kiderült, hogy Anne Hathaway gyűlöli, ha Anne-nek szólítják

Egy 14 évesen hozott döntésének viseli a következményeit.

A színésznő Jimmy Fallonnal beszélgetett, aminek már az elején szerette volna tisztázni, hogy ha lehet ne szólítsa Anne-nek. Kiderült, hogy Hathaway kifejezetten utálja, ha valaki így hívja, de rejtély, hogy miért várt ezzel 38 éves koráig.

14 éves voltam, amikor szerepeltem egy reklámban és meg kellett csináltatni az azonosító kártyámat. Megkérdezték, hogy mit szeretnék, mi legyen a nevem. Én meg, hát gondolom az igazi nevem kellene, Anne Hathawaynek hívnak. Ezt tűnt a jó döntésnek, de nem gondoltam, hogy az emberek ezután örökké Anne-nek fognak hívni

– kezdte a színésznő.

Az egyetlen ember, aki valaha Anne-nek hívott az az anyám és ő is csak akkor, amikor nagyon mérges volt rám. Szóval bármikor, amikor kilépek az utcára és valaki a nevemen szólít, úgy érzem, mintha kiabálna velem.

Anne Hathaway szerint amúgy az emberek nagyrésze is érzi, hogy kilóg a lóláb, mert ő nem egy Anne típus, sokkal inkább Annie, az is előfordul, hogy Miss H-nak vagy Hath-nek szokták szólítani. Sőt, kéri, hogy találjanak ki bármit, csak ne az Anne-t.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik