Szórakozás

Kiss Ramóna hosszú posztban reagált a hírre, hogy átigazolt a Tv2-höz

Otthagyta az RTL Klubot, de megköszönte a csatornának, hogy felkarolta a karrierje kezdetén.

Tegnap, a Sztárban sztár műsorában derült ki, hogy kik lesznek a Tv2 legújabb műsorának versenyzői, emellett pedig az is, hogy Stohl András oldalán Lékai-Kiss Ramóna lesz a műsorvezető. Az RTL Klubtól távozó Lékai-Kiss Instagramon köszönetet mondott a csatornának, hogy felkarolta és lehetőségeket adott neki, majd hozzátette, hogy tiszta szívvel vág neki az új kihívásoknak, amelyekkel már a Tv2-nél fog megküzdeni.

Sziasztok!
Az életem munka szempontjából ismét egy hatalmas fordulóponthoz érkezett! Oly régóta vagytok Velem🙏🏼….17 éves voltam amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően belecsöppentem a Barátok közt című sorozatba és Zsófi bőrébe bújhattam 16éven át! Annyi emlék, ismerős, barát, élmény, sírás, nevetés…. aztán éreztem, hogy valami feszít, nem találom a helyem és mennem kell tovább…. új kihívásokat keresve, új élményekkel gazdagodva. Így talált rám az X-Faktor és az Rtl Reggeli.😊 Egy újabb kaland vette kezdetét: miközben életem legnagyobb kalandjába is belevágtam hisz édesanya és feleség lettem az elmúlt három év során.❤️
Köszönöm az RTL Klubnak a lehetőségeket, amiket kaptam. Ha bármikor visszagondolok majd, mérhetetlen büszkeség tölt el, hogy az X-Faktor háziasszonya lehettem, hogy a Reggeli egyik műsorvezetőjeként ébreszthettem a nézőket és, hogy két kultikus sorozatban is szerepet kaptam.
Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam!

Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp! Tartsatok velem a legújabb kalandomban is! A Dancing with the Stars műsorvezetőjeként pedig igyekszem elkápráztatni Titeket! Nagyon sok szeretettel és nagyon sok hálával millió csókot küldök Nektek!
Nemsokára találkozunk!❤️
Lékai-Kiss Ramóna

A műsorban egyébként ott ült Ördög Nóra is, aki meglepett arccal és egy öleléssel üdvözölte az új kollegáját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés, Szept 13., 2020, időpont: 12:53 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@ramona_kiss

Ajánlott videó

Olvasói sztorik