Szórakozás

Gesztesi Károly fia is megszólalt a sírvita kapcsán

Szerinte rágalmazzák a családját.

Az év elején elhunyt színész volt felesége a napokban feljelentést tett Molnár Anikó ellen, mert az a barátnőjével muskátlikat ültetett Gesztesi Károly sírjára és eldobták róla az elszáradt virágokat. A Gesztesi család jogi képviselője szerint Molnárnak bocsánatot kellene kérnie, de ő nem hajlandó rá.

Dehogy kérek bocsánatot, szálljon le rólam mindenki! Az nem sírrongálás, hogy muskátlit, vázát viszek az általam kedvelt színész sírjára, kidobom a szemétbe a két PET-palackot és mécsest gyújtok az emlékére. Hallottam, hogy kint volt a rendőrség helyszínelni, engem még senki nem hallgatott meg. A barátnőm készített fotót, amit megosztott az oldalán, és engem is megjelölt. Egyetlen szót sem írtam hozzá, mégis az én kezemet akarják eltörni miatta…

– mondta a Blikknek Molnár Anikó, aki korábban úgy nyilatkozott, hogy gondozatlan volt a sírhely, amit nem bírtak tovább nézni.

Gesztesi Márkó ezzel szemben elmondta, hogy rendszeresen kilátogatnak a temetőbe.

Örülünk, ha valaki jó szándékkal meglátogatja apa sírját és virágot visz oda, mécsest gyújt. De utána ne állítson be bennünket rossznak! Senkinek nincs joga ilyen véleményt formálni rólunk. Apa túl fiatalon ment el, máig nem hevertük ki a halálát, és most is nagy szükségünk lenne rá mindannyiunknak. Nem akarunk senkivel harcolni, apa sem akarná ezt, de nagyon rosszulesik nekünk a rágalmazás. Anya heti rendszerességgel eljár a sírhoz, gondozza, és amikor csak tudok, én is megyek.

A család ügyvédje azt is elmondta, hogy már a síremlék is készül, ám a szabályok szerint, a talaj süllyedése miatt leghamarabb egy évvel a temetés után lehet csak elhelyezni.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik