Szórakozás

Elmondása szerint sokkal sikeresebb a pasiknál az a nő, aki házikészítésű injekciókkal kezdte feltölteni az arcát

A plasztikai műtétek és egyéb szépészeti beavatkozások hosszú ideje megosztják a társadalmat és a mai napig éles vitákat generálnak.

Ellenzőik szerint a természetes szépség az igazi szépség, minden olyan dolog, amivel korrigálni próbáljuk a testi adottságainkat, valójában csak elcsúfítanak. Velük szemben vannak azok, akik úgy vélik, ha egyszer adott a lehetőség, hogy az ember javítson a külsején, azt ki kell használni, már csak azért is, mert nem csak a kinézetre lehet ezzel pozitív hatást gyakorolni, de az alany önbizalmára is mindennél jobb hatással lehet.

Nos, a kijevi Anasztazia Pokrescsuk mindkét tábor számára ugyanolyan hivatkozási pontot biztosít.

Ahogy azt a Ladbible írta, az ukrajnai nő az arcfeltöltés függője, olyannyira, hogy azzal sem vesződik, hogy szakemberhez forduljon segítségért, ő maga fecskendezi be rendszeresen a saját arcába a házikészítésű, hiarulonsavat tartalmazó injekcióit.

Mára olyan sok adagon van túl, hogy szinte teljesen elveszett a természetesség az arcáról, ám őt ez a legkevésbé sem zavarja. Elmondása szerint sokkal sikeresebb a pasizásban, mióta elkezdte magának adagolni az injekciókat.

Természetesen sokkal nagyobb figyelmet kapok a férfiaktól a feltöltéseimnek hála, de ezek nagy része romantikus. De ez nem a kinézetem miatt van, egyszerűen arról van szó, hogy mióta új külsőm van, sokkal magabiztosabb lettem

– nyilatkozta a This Morningnak a 31 éves Anasztazia, aki azt is elmondta, régen úgy tekintett magára, mint egy szürke egérre, de most már teljesen elégedett a külsejével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ну шо?🤩🤩🤩

Анастасия👑 (@_just__queen_) által megosztott bejegyzés, Jún 27., 2020, időpont: 6:24 (PDT időzóna szerint)

Elmondta továbbá, hogy korábban folyamatosan önértékelési problémái voltak. Annak ellenére, hogy az édesanyja mindig azt mondta neki, hogy gyönyörű, ő utálta mindenét. Most az anyja azt gondolja, hogy kissé őrült az, amit a lánya csinál, de Anasztazia nem bánt meg semmit, most már örömmel tud tükörbe nézni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Сегодня прям красивая😍 по своему конечно😂😹

Анастасия👑 (@_just__queen_) által megosztott bejegyzés, Júl 6., 2020, időpont: 7:34 (PDT időzóna szerint)

A történet nem csak a nő kinézete miatt érdekes, hanem a házikészítésű injekciók miat is. A This Morningban megszólaltattak egy plasztikai sebészt, aki figylemeztette az ukrán nőt arra, hogy nagyon veszélyes, amit csinál, nem véletlen, hogy ezeket az injekciókat csak szakemberek adhatják be, és súlyos következményei lehetnek, ha elront valamit. A nő erre azt válaszolta, lehet, hogy veszélyes a dolog, de tudja mit csinál, online kitanulta az egészet.

Végül itt egy fotó, amit Anasztazia töltött fel nemrég az Instagram-oldalára. Itt megmutatja, hogy nézett ki a nagy injekciókúra előtt, és hogy néz ki ma. Tényleg rá sem lehet ismerni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

😂😂😂Если шо,женщина слева это тоже я,но оооочень давно😂😂

Анастасия👑 (@_just__queen_) által megosztott bejegyzés, Júl 3., 2020, időpont: 2:52 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik