Szórakozás

Gáspár Győző áron alul adta el a házat, ahol a Győzike Show-t forgatták

Már hét-nyolc éve nem laktak ott, és régóta árulta.

Megvették azt a salgótarjáni házat, ahol a kétezres évek elején élt Gáspár Győző és családja, és ahol a róluk szóló valóságshow-t forgatták – írja a Blikk, akiknek Gáspár is nyilatkozott:

Már hét vagy nyolc éve nem laktunk ott. Azóta hol volt bérlő, hol nem, tulajdonképpen nem volt mindig lakatlan az épület, de az utóbbi években azért már üresen állt. Mióta elköltöztünk, néhányszor visszamentünk oda, de megmondom őszintén, már nem szerettem azt a házat… Az már a múlt. Jó volt persze forgatni, mi voltunk az elsők, akik bekameráztatták az otthonukat, sokan hülyének néztek, beszólogattak, aztán persze kiderült, hogy hétfőnként azért csak nézték a show-t. Talán furcsa, de már emlékezni sem akarok azokra az időkre.

A Blikk szerint a házat többször is meghirdették, először 49,9 millióért, végül már 37,9 millió forintért, amiből a lap szerint Gáspár még bőven engedett. Azt már nem akarta elmondani, hogy mennyit, amit azzal indokolt, hogy az összeget kisebbik lánya, Virág kapja, és nem akarja, hogy mások tudják, mennyi pénze van.

Kiemelt kép: Instagram/Gáspár Győző 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik