Szórakozás koronavírus

Steiner Kristóf beszólt Bódi Sylvinek a mikronéziai elmélkedése miatt

Az instagramos kommentelést már kikapcsolta a modell, de a Facebookon sok érdekesség van.

Mint ismeretes, Bódi Sylvi koronavírus-ügyben elég sajátos álláspontot fogalmazott meg Instagram-oldalán, amire az ország nagy része rendesen felhördült. A posztot azóta finomította.

Bódi Sylvi: "Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is"
Mikronéziai nyaralásából írta, hogy ha a migránsok előtt sikerült lezárni a határt, a kínaiak előtt is sikerülni fog.

Megnéztük, egy nap után hol tart az ügy, de mivel Instagramján nincsenek már kommentek, ezért átnyargaltunk a Facebook-oldalára, ahol jó pár érdekességet felfedeztünk. Steiner Kristóf például írt egy posztot saját profilján, amit belinkelt Bódinak kommentben:

Steiner az eredeti posztjában egy fotót mutatott, amin modelleknek kínálnak lehetőséget divatmunkákra Kínában:

Mindenki nyugodjon le a p!ts@ba, találtam egy visszautasíthatatlan, testhezálló, jól megérdemelt melólehetőséget a mi Nemzeti Modellünknek, Bódi Sziszusnak.  :D

– írta Steiner, majd a kommentek között megjelent Anry Soós Éva, a JOY magazin korábbi főszerkesztője, aki egy beszélgetést mutatott, amin valaki számon kérte őt, miért foglalkoztatták Bódit anno a magazinban, ha most nem értenek vele egyet. Anry Soós Éva válaszolt is:

Sylvi nem azért szerepelt NÉHÁNYSZOR a JOYban, mert mi annyira rajongtunk érte, hanem mert szerepeltetni KELLETT a kiadóval közös portfolióba tartozó Playboy miatt. És a JOY pont arra volt jó, hogy egy kicsit kozmetikázza a playmate imidzsét

– fogalmazott, szerinte senkitől nem elfogadható ilyen rasszista vélemény, hozzátette, nehezen hihető, hogy véletlen baleset lett volna ez a modelltől, sokkal inkább egy rögzült értékrendről van szó.

Kiemelt kép: YouTube.com/Sylvi’sWorld

Ajánlott videó

Olvasói sztorik