Szórakozás

Az Év Tanára díj nyertese többször is orális szexben részesítette egyik tanítványát

A 36 éves texasi nő ellen vádat emeltek.

Letartóztattak egy 36 éves tanárnőt az amerikai Texas államban, miután kiderült, hogy legalább két alkalommal orális szexben részesítette egyik középiskolai diákját az osztályteremben – jelentette a helyi sajtó. Az eset alig fél évvel azután történt, hogy a tanárnőt megválasztották az Év Tanárának.

A beszámolók szerint Randi Chaverrit kedden tartóztatták le, miután önként jelentkezett a hatóságoknál. A nő a 25 ezer dolláros óvadék kifizetése után szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vád ellen.

Chaverrit „diákkal folytatott illetlen viszonnyal” vádolják. A helyi rendőrség szerint a Round Rock középiskolában háztartástant (amerikai terminussal: családi és fogyasztói tudományt) tanító nő többször is felhívta egyik diákját, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek. A fiú elmondása szerint a tanárnő kétszer is orális szexet folytatott vele az iskolai osztályteremben.

A tanárnőt az iskola azonnal feljelentette a rendőrségen, amint tudomást szereztek az esetről, és egyben ki is tiltották az iskola területéről. Chaverri másnap felmondott munkahelyén.

A kiemelt képen Randi Chaverria. Fotó:Williamson County Sheriff’s Office

Ajánlott videó

Olvasói sztorik