Szórakozás

Megszólalt a Gáspár Győzőék autójának csapódó kocsi sofőrje

A nő semmire nem emlékszik, nem tudja hogyan került autójával a szembesávba.

November 27-én súlyos balesetet szenvedett Gáspár Győző és családja, hazafelé tartottak, amikor egy autó áthajtott a sávjukba, így esélyük sem volt elkerülni az ütközést. Gáspár a 24.hu-nak azt mondta, az autót felesége, Gáspár Bea vezette, az autóban rajtuk kívül kisebbik lányuk, Gáspár Virág utazott még.

Karambolozott Gáspár Győző, áthajtottak a sávjába
A 21-es főúton történt a baleset.

A Blikk most elérte a másik autót vezető 26 éves nőt, aki semmire nem emlékszik. „Egyszerűen fogalmam sincs, mi történt. CT- és röntgenvizsgálaton is átestem, nem tört el semmim, de a májam megsérült és a fejemet is eléggé beütöttem” – mondta a nő, aki a lap információ szerint gyakran jár a környéken autóval.

Ennél részletesebben emlékszik a történtekre Gáspár Bea.

Hazafelé tartottunk, a belső sávban hajtottam, amikor észrevettem, hogy valaki jön szembe. Kihúzódtam a szélső sávba és lassítottam. Hangosan hajtogattam, hogy el fog kerülni minket, de néhány másodperc múlva meghallottam a csattanást és éreztem az ütközés erejét. Az első, amit meghallottam, hogy Virág kérdezi, jól vagyunk-e. Megnyugodtam, hogy él, majd Győző is megszólalt, nekem viszont nem jött ki hang a torkomon. Ettől Virág megijedt és zokogni kezdett

– mondta a Blikknek Gáspár Bea, aki szerint csak az védte meg őket, hogy egy nagy autóban ültek.

Gáspár Győző szerint a nő nagyon zavart volt a baleset után: „Ömlött a fejéből a vér és kérlelt minket, szedjük ki a kocsiból, de a tűzoltóknak kellett kivágniuk őt. A kórházban találkoztunk a munkatársaival és a párjával, ők mondták, gyakran jár arra, nem értik, mi történhetett. Az biztos, ha mi vagyunk a vétkesek, a mi kezünkön már kattant volna a bilincs. Virág kikészült, most végezte el a KRESZ-tanfolyamot, de kijelentette, soha nem akar vezetni, mert ezt az éjszakát képtelen elfelejteni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik