Szórakozás

Így néz ki Tekashi69 arctetoválás és hajszínezék nélkül

Felismernéd így az utcán?

Tekashi69 hamarosan részt vehet a tanúvédelmi programban, az állam ugyanakkor nem akarja fizetni az arctetoválásainak eltávolíttatását.  Így ha el akar majd tűnni, akkor azt majd magának kell fizetnie.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Egy Photoshop-művész egyébként már elképzelte, hogyan is fog kinézni a rapper, és elkészítette videó formában, ahogy levarázsolja róla az összes kirívó dolgot, átlagosabbá téve a külsejét.

A végeredmény alapján pedig igazolva látszik az a szakértő, aki szerint nem fogják tudni sikeresen elrejteni, mivel embereknek az új külsejével is gyanús lesz, és lefotózzák majd itt-ott, hogy mennyire hasonlít már ez a fickó Tekashi69-ra.

Takeshi69 elrejtése nem lesz sikeres egy szakértő szerint
Elmondta, miért könnyebb az ismert gengsztereknek új életet kezdeni, mint a rappernek.

Egyébként vannak fotók azokból az időkből, amikor még nem volt se arctetkója, se színes haja, és azokban az időkben se nézett ki igazán visszafogottnak.

Pussy eater 69 from r/ihavesex

Ugyanakkor egy volt FBI ügynök szerint akadnak olyan helyek az Egyesült Államokban, ahol simán nyugton fog tudni élni.

Bármennyire is össze vagyunk kötve, meg bármekkora is az étvágy a közösségi médiás tartalmakra ebben az országban, akadnak helyek, ahol ha ez a gyerek hajat vágat és normális ruhákat hord, senki nem fogja tudni, meg senkit nem fog érdekelni, hogy kicsoda.

Kiemelt kép: Arik McArthur/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik