Szórakozás

Egész este panaszkodott a brit nő, hogy fáj a lábfeje, aztán másnap röhögve vette észre a nevetséges okot

A megoldás felrobbantotta a Twittert.

A skóciai Glasgow-ban élő Ayleigh McGhee előző hét pénteken bulizni indult a barátaival, akiknek aztán egész este arra panaszkodott, hogy nagyon fáj a lábfeje, nyomja a cipő, és nem tud rendesen járni sem. Aztán másnap megnézte az este elején róla készült fotót, amit az Instagram-oldalán osztott meg, és azonnal rájött az előző esti fájdalom okára.

https://www.instagram.com/p/B2YvqRBBu-j/?hl=en

Csak a cipőjét kellett megnéznie. Mert mint kiderült, sikerült fordítva felvennie a magas sarkút, és ez egyszer sem tűnt fel neki, amíg rajta volt.

Ez pedig annyira tetszett barátnőjének, Georgia Henrynek, hogy szombaton meg is osztotta Twitter-oldalán a történetet, egy, a rosszul felvett cipőket kiemelő fotót is mellékelve hozzá.

Ayleigh egész este azon siránkozott, hogy nem tud járni a cipőjében, és csak ma reggel tűnt fel neki, hogy fordítva hordta

írta a kedves barátnő, röhögve sírós emotikonokkal jelezve, mennyire viccesnek tartja az egészet.

A poszt hatalmas sikert aratott a közösségi oldalon, ahol több mint 33 ezer like-ot kapott. És kiderült, ezt a hibát nem csak ő követte el. A kommentek között ugyanis többen is jelezték, ők is jártak már így, vagy ismernek valakit, aki megtette már ugyanezt. Egyikük pedig közölte, ő egyszer a bikinialsóját vette fel fordítva, és nem tűnt fel neki, pedig érezte, hogy valami nem stimmel.

https://twitter.com/maryazul85/status/1173788563063705600

Ajánlott videó

Olvasói sztorik