Szórakozás

Új nadrágot vett egy fiatal nő, aztán rosszul lett, amikor a zsebébe nyúlt

Payton Wilson, egy Walmart hipermarketben vett magának egy új fekete nadrágot, amiben dolgozni járhat. A 20 éves, washingtoni laborasszisztenst élete legkellemetlenebb meglepetése érte, amikor először vette fel a ruhadarabot – írja a brit Metro.

Payton a munkahelyén dolgozott, amikor észrevette, hogy van valami a zsebében. Furcsállta, hiszen nem emlékezett, hogy bármit is zsebre tett volna, mióta felvette az új nadrágot. Amikor benyúlt a zsebbe, egy összegyűrt, vonalas füzetlapot talált benne. Már kezdett örülni, hogy valamilyen titkos üzenetet kapott, ám ahogy kihajtogatta a papírt, rájött, hogy valaki egy véres tampont csomagolt bele.

Bár Payton ironikus módon pont vérmintákkal foglalkozott a munkahelyén, kis híján rosszul lett a látványtól. Azt mondja, óriási szerencse, hogy a munkája miatt éppen gumikesztyűt viselt, amikor rábukkant a kellemetlen meglepetésre. Elképzelni sem tudja, mit élt volna át, ha olyankor akad a kezébe a tampon, amikor nincs kesztyűben.

A lány elképzelni sem tudja, miért rakott valaki véres tampont a nadrág zsebébe. Amikor visszavitte a ruhadarabot az üzletbe, és elmagyarázta, mi történt, a Walmart elnézést kért a kellemetlenségért, és egy 50 dolláros (kb. 15 ezer forintos) utalvánnyal kárpótolták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik