Szórakozás

Pornósztár adott tippeket férfiaknak a jó szexhez

A leggyakoribb hibák mellett elmondta, ők hogy csinálják otthon.

Természetes, hogy az ember az élet minden területén egyre csak jobb és jobb akar lenni, legyen szó akár munkáról, hobbiról, vagy az ágyban nyújtott teljesítményről. És vajon ki adhatna utóbbiban jobb tippeket, mint az, aki konkrétan ezzel foglalkozik?

Elmondta a pornós, hogy ő hogy készül fel a szexre
Így készíti fel magát a forgatásra.

Esperanza Gomez már nem az első pornósztár, aki a saját élményeit és tapasztalatait tárja a nagyközönség elé, de  ő még annyiban is igyekezett az emberiség segítségére sietni, hogy konkrét tippekket adott a férfiaknak az igazán jó szex érdekében – szúrta ki a LADbible.

A 39 éves kolumbiai művésznő szerint a leggyakoribb hiba, amit a férfiak elkövetnek, hogy azonnal a közepébe vágnak a dolgoknak, mindenféle csábítás, vagy előjáték nélkül.

A legtöbb pasit nem érdekli, hogy miként lehet ezt jól csinálni, vagy egyáltalán, hogy kell elcsábítani egy nőt. Közben mi, nők szeretjük, ha olyan dolgokat suttognak nekünk, amitől beindulunk. Imádom a csábító suttogást!

Persze a nőkről sem feledkezett meg, számukra is volt pár tanácsa, kezdésnek rögtön az, hogy

tudnod kell, mit akarsz a férfitól. Ha csak szeretőnek akarod őt, akkor csak a szeretőd legyen.

Az interjúban egyébként elmondta, hogy gyerekként a mezőgazdaságban szeretett volna dolgozni, de édesapja elbátortalanította, mert szerinte egy ilyen munka egyenes úton vezet a szegénység felé – így Gomez végül a pornónál kötött ki. Kezdetben nem találta a helyét a kamera előtt, mert igen félénk volt, a férje segített neki sokat abban, hogy végül el tudjon lazulni a forgatásokon.

Szó esett még arról is, hogy ők a férjével hogy készülnek fel a szexre. A nő elmondása szerint a kötelező csábító szavak mellett a férjével rendszeresen egymás előtt maszturbálnak, ami rettenetesen feltüzeli mindegyiküket, így mindig garantált a jó szex.

 

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik