Szórakozás

Nyertes Zsuzsát behívták a Mokkába az időskori szexről beszélni, ő pedig közölte, hogy csak most múlt 60 éves

Picit kellemetlenül érezhették magukat a nézők is, miután a színésznő elmondta, kissé furcsálta, hogy őt találták meg a témában.

Nemrég a 24.hu-n megjelent Sereg Tímea szexuálterapeuta Az öregkorban is fontos a szex című írása, amit úgy tűnik, a Mokka szerkesztői is olvashattak – netán az annak alapjául szolgáló kutatást -, miután ugyanezt a témát vetették fel a reggeli műsorban, sőt Mádai Vivien többször is egy kutatásról beszél, amiből aztán hasonló számokat, tényeket idéz, mint amiket cikkünkben is tanulmányozhattak olvasóink.

Az öregkorban is fontos a jó szexuális élet
Igen, a nagymamák és a nagyapák is szerelmeskednek, bármennyire is nem akarunk erről tudni.

A témában vendég is volt, méghozzá Nyertes Zsuzsa színésznő, akit behívtak, hogy saját élményeiről, tapasztalatairól is beszéljen, mint az időskori szex aktív résztvevője. Nyertes kissé értetlenkedett, mondván, pár hónapja múlt el 60 éves, nem érzi annyira magáénak a „titulust”:

Kicsit meglepődtem, mikor a szerkesztőtök felhívott ezzel a témával kapcsolatban, kicsit úgy átgondoltam, de hát itt voltam a menopauzával is, miért ne lennék itt, miért ne mondanám el személyes véleményemet? Ugyan csak pár hónappal vagyok 60 év felett, és még nem érzem, hogy az időskori szex…

Majd itt Pachmann Péter közbevág, gyorsan belefojtván a szót, hogy mennyire nem is látszik, hogy elmúlt 60 éves a színésznő. Később szó esik arról, hogy 60 év felett havi 4 szex is elég, illetve, hogy a férfiak átlagosan kétszer többet akarnak szexelni, mint a nők, korosztálytól függetlenül – ahogyan az a Kinsey Intézet kutatásából is kiderült.

Soma Mamagésa letúlsúlyosozta Pachmann Pétert a Mokkában
Mind Mádai Vivien rezzenéstelen arca vagyunk.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik