Szórakozás

Ada sem tökéletes, és erre vannak képes bizonyítékai

Pintér “Ada” Adrienn se mindig tökéletesen kel fel, és ezt szerette volna bizonyítani, Instagram posztja szerint. A célja az, hogy bemutassa, a hétköznapokban ő se úgy néz ki, mint a címlapokon, vagy a tévében, mint mondja, közel 30 évébe került, hogy elfogadja magát, de mostmár ez olyan jól megy, hogy mostantól gyakrabban fog ilyen képeket megosztani magáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tokeletlen kep: reggeli arc cimu fejezet. Szoval ugy dontottem, hogy tematikusan minden csutortokon megosztok veletek a telombol olyan kepeket, amiket normal esetben nem tennek ki vagy feljavitanek. Hogy miert? Mert en sem vagyok tokeletes. Buci fejjel ebredek, bedagadt szajjal, ami olyan, mint ha ejszaka feltoltottek vna🤣 mindig ugy nezek ki, mint akinek bevertek egyet, neha herpeszem vagy pattanasom no. Ezeket nem szoktuk reklamozni, mert tokeletesnek szeretnenk tunni. Akik ismernek tudjak, hogy regen pl nem fogtam ossze a hajam utcara, mert elallnak a fuleim. Kozel 30 evembe telt elfogadni, de mar buszke vagyok rajuk 😊 es pont ezert siman lemegyek a boltba a legidiotabb es nem osszeillo otthonkaban is smink nelkul. Mert ez vagyok en 😁😊 #morningface #realme #nomakeup #nofilter #undereyecircles #spots

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés, Nov 29., 2018, időpont: 6:32 (PST időzóna szerint)

Legutóbb a másik végletet láthattuk egyébként, amikor közel felismerhetetlen volt fotókon.

Kiemelt kép:  Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik