Tornóczky Anita és Jakupcsek Gabriella szerint sem oké az, amit Majka tett Curtisszel

Bochkor Gábor műsorának évadnyitójában is szóba került Majka és Curtis szakítása.

Az ATV #Bochkor című műsorának évadnyitó adásában természetesen szóba került Majka és Curtis szétválása, amiről a vendégeknek – Hajdú Steve-nek, Kárász Róbertnek, Tornóczky Anitának és Jakupcsek Gabriellának is megvolt a véleménye.

Majka: Elvette tőlem Curtist a kábítószer
Nem áll többet együtt színpadra a páros.

Tornóczky szerint ennek a sztorinak van egy szakmai és egy emberi oldala is, és mivel szerinte ők barátok is, Majkának nem kellett volna ezt tennie, az ő véleménye az, hogy ilyenkor kifelé össze kell zárni:

Nem kellett volna ezt megbeszélni? Ezt jelentsék be együtt. Nem lehet azt mondani, hogy betegség miatt nincs itt?

Kárász Róbertnek sem tetszett az, ahogy Majka a helyzetet kezelte. Ő ahhoz hasonlított a történteket, amikor az iskolában valamit elkövetett és amiatt behívták a szüleit.

Kicsit olyan ez, mint ami egy családon belül történik. Amikor én kisgyerek voltam, anyám tök jó fej volt és akkor tanultam meg azt, hogy az ilyet hogyan kell kezelni. Csináltam a nagy hülye diákcsínyeimet az iskolában, behívatták a szüleimet, a tanár mindent elmondott, hogy mit műveltem, ami miatt kirúghatnak, fegyelmit kaphatok. Anyám megvédett a tanárok előtt, viszont miután hazamentem, egy nagy pofont kaptam.

Jakupcsek Gabriella fejtette ki a leghosszabban véleményét a történtekről:

Én azt gondolom, hogy Majka előtte nem ült le senkivel, csak azzal a 19 emberrel, akinek indulatból és teljes joggal ugyanaz volt az érdeke, mint neki. A döntés szerintem nem kérdőjelezhető meg. Azt gondolnám, hogy az ember, amikor tényleg ilyen pozícióban van – ő a feje ennek a produkciónak, ő viszi a hátán az egészet – nincs mellette egy olyan ember, aki az etikus részét elmondja neki és visszahúzza és azt mondja »szerintem ki kell állni, és azt kell mondani, hogy mi mostantól ebben a felállásban fogunk dolgozni, mert nincs jól a Curtis«. És ha ezt az egy mondatot elmondja, a tomboló tömeg valószínűleg ugyanúgy reagált volna és ugyanez történik. Az viszont kérdés, hogy miért az az első reakció, hogy nekem ezt azonnal kell megoldanom a tömeg előtt és miért megyek azonnal a nyilvánosság elé. Szerintem, ha a családodban történik valami, azonnal zársz, ha a barátod tényleg a barátod és ez tényleg egy intim dolog, akkor hogy lehet az, hogy ez a reflex nem jön be? Engem már az is zavar, hogy most erről beszélünk.

Hajdú Steve a többiekkel ellentétben viszont azt gondolja, hogy ez egy őszinte pillanat volt, ő rövidre zárta a kérdést annyival, hogy

ezek rapperek.

Bochkor Gábor műsorának teljes adását vasárnap este az ATV-n lehet megnézni.

Kiemelt kép: ATV