Szórakozás

Vizes vb: itt az igazság Radics Gigiék horrorgázsijáról

Radics Gigi és Takács Nikolas, együtt énekelték pénteken a 17. FINA Vizes vb hivatalos megnyitó dalát. Mint ismert, csúszott a hang a fellépés során, valami gond lehetett a technikával. Gigiéket azonban állítólag nem zavarta a dolog.

“A magyar közvetítés alatt nem volt ilyen csúszásgond, de azt láttam, hogy pl. a nemzetközi élő közvetítéseken előfordultak csúszások a hang és a kép között, ezek valamilyen technikai problémák voltak sajnos, a visszajelzések alapján azért így is élvezték az előadásunkat”

– mondta a Borsnak Radics Gigi, akit állítólagos “horrorgázsijáról” is kérdeztek.

“Számomra és a csapatom számára sokkal fontosabb ebben az esetben is az a megtiszteltetés, ami a felkéréssel együtt jár. Vidéki álmodozó kislányként soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd én nyithatok meg egy vizes világbajnokságot és azt sem, hogy majd egy olyan dalt dúdolnak a világ sok pontján, amiben én is szerepelhetek. Ez gázsiban kifejezhetetlen érzés egy művész számára”

– árulta el az X-Faktor mentori székébe készülő énekesnő.

Radics Gigi partnere, Takács Nikolas elmondta: szerződésük miatt konkrétumokról nem beszélhet, de nincs szó horrorgázsiról, vagyis kiemelten magas fizetségről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik