Szórakozás

Tahi Tóth László megszökött a kórházból és erőszakoskodott

A színész év elején életmentő agyműtéten esett át, ami után még két hónapot töltött kórházban. Március óta már otthon lábadozik és egyre erősebb, aminek következtében a nyáron már a munkába is belevág. Tahi Tóth László ugyan még pihenéssel tervezte tölteni az elkövetkezendő hónapokat, mégis igent mondott a Spanyolul tudni kell című darab filmváltozatára.

Egy percig sem gondolkodtam, hogy elvállaljam-e a szerepet, hiszen jó barátom, Galambos Zoltán a rendező, és napról napra jobban is érzem magam. Júliusban kezdjük a forgatást. (…) Gyógyszereket nem szedek, arra kell törekednem, hogy újra erőre kapjak, egy előadást végigcsinálni komoly fizikai munka is. A szív is fizikai munkát végez, ezért oda kell figyelni rá, hogy edzésben legyen az ember

– nyilatkozta a Blikknek a színész, aki örül, hogy maga mögött tudhatja a nehéz hónapokat.

Tahi Tóth László az eutanáziát választaná, ha gyógyíthatatlan beteg lenne
Akkor fogalmazódott meg benne, hogy inkább gyorsan meghalna, minthogy a szerettei terhére legyen, amikor az édesanyját ápolta.

Tahi Tóth a Klubrádió szombati műsorában arról is mesélt, hogy miként élte meg a kórházban töltött időt. Kiderült, hogy többször is meg akart szökni és viselkedése erőszakossá vált. Minderről pedig a családja világosította fel, ő ugyanis nem emlékezett rá.

Borzasztó, hogy az emberben mennyi ember van. Megbolygatják egy picit az agyát és egész más ember lesz belőle, szóval hihetetlen. Hatszor akartam megszökni a kórházból és úgy kaptak el éjszaka kettőkor a rendőrök az utcán, hogy hova megyek pizsamában. Meg a biztonsági őrökkel ott összetűztem. Én nem vagyok egy verekedős, nagy fizikumú ember, de azt mondják, olyanokat csináltam, hogy hihetetlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik