Szórakozás

Visszatért Tibi atya Facebook-oldala, mindenkit átvertek

Újra elérhető Tibi atya 1,3 millió követővel rendelkező Facebook-oldala, amely ma reggelre tűnt el a közösségi oldalról.

Tibi atya csapata órákon át olyanokat kommunikált a rajongóknak, hogy “Egyelőre nem tudjuk mi áll a dolog hátterében. Mindnyájunk közös érdeke, hogy mihamarabb kiderüljön az igazság.” vagy, hogy „Dolgozunk az ügyön, igyekszünk minél hamarabb tájékoztatást adni.”.

Valójában azonban nagyon is tudták, hogy mi a helyzet, hiszen kiderült, hogy Tibi atya saját magát tüntette el a Facebookról.

“Azért függesztettem fel saját kezűleg az oldalamat, mert ki akartam próbálni, milyen érzés honatyáink kommunikációs paneljait csattogtatni, miközben az egész média az általam generált hazugság miatt, valójában egy teljesen jelentéktelen üggyel foglalkozik. Be kell vallanom, az első fél órában viccesebb volt, mint középsuliban ellopni a tesitanár kinti cipőjét, a másodikban még azért tartott az első hatása, a harmadikban már kicsit fárasztó volt privát üznetekben és közleményekben hazudozni újságíróktól a személyes ismerőseimen át mindenkinek, a negyedik kifejezetten sz*r periódust viszont egy ötödik, határozottan nyomorúságos követte (itt már a saját anyámnak is hazudnom kellett).”

írja blogján a Facebook-oldal szerzője.

Tibi atyáék külön kiemelték, hogy oldaluk eltűnésének híre több közösségi interakcióval bírt, mint az, hogy “egy négymilliós mélyszegénységgel bíró országban Polt lánya félmilliós fizetésért dolgozik az MNB-nél (Polt feleségének), hogy egy hónapig pótlóbuszok helyettesítik a napi negyedmillió utast szállító 4-6 villamost, hogy újabb úszóedzőt rúgtak ki pedofil-botrány miatt, hogy jelenleg hol tart a Sukoró-ügy vagy úgy en bloc bármi, ami ezzel ellentétben valóban közérdekű.”

A posztban arról is szó esik, hogy a 24.hu kiderítette, Tibi atya egy év alatt megduplázta a bevételét. Azt írják, még így is jobb adóalanyok, mint az “offshorozó honatyák”.

“Boldog nyomort és boldog hatalmat mindenkinek osztályrésze szerint, mert amíg erre a jelenségre a média politikai oldaltól függetlenül nem fektet nagyobb hangsúlyt (a mindenkori hatalom nem fog), mindkettő ugyanígy fogja megkeseríteni az életünket”

– írják Tibi atyáék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik