Szórakozás

Győzike: Evelin aranyát vitték el a NAV-osok

Gáspár Győző otthonát áprilisban lepték el kommandósok, mert a gyanú szerint még évekkel ezelőtt közel ötvenmillió forintot vett fel egy román cég számlájáról, ám nem adózott utána. A NAV készpénzt és több vagyontárgyat is lefoglalt a zenésztől és családtagjaitól.

A showman most fellebbezett, ugyanis állítása szerint a hatóság által lefoglalt ékszerek a lánya, Gáspár Evelin tulajdonát képezik, a nagymamája hagyta a lányra a családi örökséget.

“Édesanyám még életében kérte meg Bea testvérét, Csillát, hogy őrizze meg az ékszereket. A mi házunkba mindig nagy tömeg volt a forgatások miatt, anyám pedig nem akarta, hogy valaki ellopja az ékszereket. Nem azért, mert hú de mennyit ér, hanem mert Evelinnek szánta. Írt is róla egy papírt, még 2012-ben, hogy minden ékszert az unokájára hagy, és kikötötte, hogy Evelinke ezeket viselje az esküvőjén. Ott van köztük nagyanyám gyűrűje is. Az is a lányom tulajdona, a NAV pedig elvette tőle”

– mondta a Blikknek Győzike, aki elárulta: az ingatlan, amelyben a Gáspár család él, szintén Evelin tulajdona, rokonai csupán szívességi lakáshasználattal élhetnek ott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik