Szórakozás

Rosszul járt anyagilag A Nagy Duettel Apáti Bence

Vasárnap este Vincze Lilla és Apáti Bence estek ki A Nagy Duettből, pedig Apáti még félmeztelen testet is villantott előtte a népszerűségért. Bence annyira akart nyerni, hogy még állandó szerződését is felbontotta az Operaházzal, hogy több ideje legyen gyakorolni.

“Valóban, az Operaházzal nem tudtam minden fellépést egyeztetni, mert sok-sok szerepem van. Persze így sem szenvedek hiányt, se én, se a közönség. Az biztos, azokat a szerepeimet, amelyek júniusig mentek volna, mind visszaadtam. Ráadásul anyagilag sem mindegy, hogy három, vagy tíz Duett-adásban szerepelek. De ez benne volt a pakliban, nem bántam meg a döntésem, hiszen számolnak velem a csatornánál, több új produkcióba kaptam meghívást”

– mondta a Borsnak Apáti Bence, aki nem titkolja, nem ért egyet a zsűri pontozásával.

“Rossz érzés volt kiesni. Nem vagyok vesztes típus. Úgy gondoltam, hogy ének- és tánctudással, szorgalommal a hatodik, hetedik adásig el tudok jutni. Azt mondta a zsüri, mostantól szigorúak lesznek. Mi voltunk az első fellépők, velünk valóban azok voltak, aztán a többi produkciókkal kevésbé. Nem bántom a zsűrit, de nem voltak következetesek. Sokat készültem a Duettre, azt gondoltuk, hogy ez az én műsorom lesz.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik