Kasza Tibi rossz néven vette Pásztor Anna kritikáját

A Star Academyben elhangzott, Crystalt degradáló megjegyzés után valóságos kommentcunami érkezett az énekes sértett hangvételű posztja alá.
Kapcsolódó cikkek

Sosem látott kommentcunamit, egészen konkrétan közel 900 hozzászólást generált Kasza Tibi szombat esti Facebook-posztja, amelyben a zenész-tévés Pásztor Anna Star Academyben tett kijelentésére reagált.

Ugyanis a TV2 tehetségkutatójában Balog Brigi és Kertész Iván az egykori Crystal slágerét, Kasza Tibi Sosem múlik el című dalát énekelték, aminek értékelésénél a zsűritag az együttes komplett munkásságára tett megjegyzéseket.

“A magyar popzenének úgy hiányzott ez a Crystal-féle ír pop infúzió, mint egy falat kenyér. Nagyon köszönöm, hogy kicsit felgyújtottuk ezt a korszakot. (…) Jóban vagyunk a Kaszával, ő is tudja ezt. Köszönöm, hogy nem vettétek komolyan ezt a fajta duettezést” – mondta az Anna and the Barbies énekesnője az élő adásban.

Pár percre aztán már meg is jelent Kasza Tibi közösségi oldalán a bejegyzés, amelyben az énekes-dalszövegíró meglehetősen sértetten reagált az elhangzottakra.

“Szomorúan láttam ma este, hogy a Crystal egy olyan dalába törölte bele a lábát Pásztor Anna, ami az év slágere volt és amire igenis büszke vagyok zeneszerzőként/ szövegíróként. A Sosem múlik el című dalunk elhangzása után módszeresen alázta a Crystal-t és a dalt is…” – írja többek közt Kasza, akinek posztja alatt rengetegen háborodtak fel a kritikán, és többen felemlegették azt is, hogy Pásztor Anna az elmúlt adások egyikében éppen azért szúrta le az egyik versenyzőt, mert nem mutatott kellő tiszteletet a Tankcsapda dala és munkássága iránt; a hozzászólók szerint pedig a zsűritag most éppen ugyanezt követte el a Crystal, Lajtai Kati és a Kasza fivérek ellen.