Szórakozás

Meglepetés: máris válik Kapócs és Habony

Dráma! Kapócs Zsóka a Facebookon jelentette be, hogy a házasság után rögtön rájött, hogy rossz döntés volt, úgyhogy válik Habony Árpádtól.

Alig hisszük. Az nem lehet, hogy épp most, épp Habony Árpáddal történik ilyesmi. Egyáltalán. Mi történt? A szerelem véget ért? Hogy lehet ez? Miért?

“VÁLOK!”

Kapócs Zsóka ma egy meglehetősen szokatlan bejegyzést posztolt a Facebookra, amelyben bejelentette, hogy bár most házasodott, már válik is.

“VÁLOK!
Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötesemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit! Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e! A szép percek mellé annyi fájdalom szorult a három és fél évbe, megijedtem, hogy akkor most már biztosan így kell leélnem életem hátralevő részét. Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, nagy szerelem volt, örök helye marad a szívemben! Ennyit szerettem volna tudatni a magánéletemről, kérem a sajtó munkatársait, ne keressenek ez ügyben, több mondanivalóm nincs! Habony Zsóka”

A Blikk tegnap írt arról, hogy Kapócs Zsóka titokban férjhez ment Habony Árpádhoz, erre 24 óra múlva már ez az üzenet fogadja a nagyérdeműt. Egyelőre még abban sem vagyunk biztosak, hogy ez nem egy átverés, keressük is Kapócs Zsókát, hogy mi a helyzet, mi történt? Mindenesetre, ha igaz a történet, akkor semmiképp sem lennénk Habony Árpád helyében.

Kapócs Zsóka egyébként az elbocsájtó szép üzenet mellé egy dalt is küldött Árpádnak, ráadásul a sajátját, ezt:

A Blikknek tegnap Kapócs a lap esküvői gratulációjára nevetve így reagált:

– Éppen a kutyusomat sétáltatom, köszönöm szépen, nagyon jól vagyok, és nem kívánok erről a témáról nyilatkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik