Bűdi Szilárd (Bűdi Szilárd)
Szórakozás

Bunkónak nevezték a TV2 felfedezettjét

A Facebookon, hivatalos rajongói oldalán mesélte el a nézőknek a voice-os Bűdi Szilárd, miért volt az illendőnél közvetlenebb a Mesterekkel.

Mint már megírtuk, a Voice meghallgatásán kiverte a biztosítékot Malek Andreánál az egyik versenyző, Bűdi Szilárd. A fiúnak Andrea kivételével mindhárom Mester megfordult. Az énekesnő elmondta, a fiú előadásában több hamis hangot is hallott, ezért maradt mozdulatlan. „Itt elfér egy-két hamis hang, Andikám, buli van!” – válaszolta vissza Szilárd, akinek megjegyzése sok nézőnek, de Malek Andreának sem tetszett. Az énekesnő úgy kommentálta a történteket, hogy több tiszteletet várt volna a versenyzőtől.

Ez után Szilárd facebookos rajongói oldalán magyarázza beszólását. A Mester és közte történt szóváltás a nézőket is felkavarta, posztját több százan kommentelték.


„Kedves Barátaim, Követőim, és Tisztelt unszimpatizánsok! Levelem célja nem a magyarázkodás, hanem a hidegzuhany utáni törölközés. Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akiket a Voice-ban nyújtott viselkedésem zavart.
Az elmúlt 11 évben az ország legnézettebb televíziós szórakoztató műsoraiban volt szerencsém dolgozni, és az idők folyamán én is előadóvá értem. A színpadi életemet több színben is végezhettem az elmúlt években. Műsort vezettem, énekeltem zenekarokban, gitároztam, szájharmonikáztam, szórakoztattam, néha több ezer főből álló közönséget is, és sokszor mások sikereiért tettem mindezeket, mint warm up man, vagyis bemelegítő ember. Mindenféle büszkeséget félretéve tapsoltattam és csináltam hangulatot, hogy mire a művészek a színpadra lépnek, kellőképpen felfokozott hangulat fogadja őket. Amint a helyemet átadtam a felkapcsolódó reflektorfényben, én a háttérből is vigyáztam az előadók sikereit, és mindig alázattal végeztem a munkámat, ami egyben az életem is” – magyarázta.

„Ami az adásban látszódott rajtam, az nem volt más, mint a 11 év alatt felgyülemlett színpadra vágyás, amikor végre én lehetek a reflektorfényben, és nem másoknak adom át a felmelegített színpadot. Ezt sokan nagyképűségnek látják, és valahol, igen, igazuk van, talán elvetettem a sulykot. Az elnyomott érzés szakadt fel bennem, amikor meghallottam az első nekem szóló tapsot, ezt láthatták a viselkedésemen. A produkcióm után ráadásul 3 zsűritag is megfordult nekem, ami még egy lapáttal rátett az örömömre és a túlpörgött állapotomra. Nem titkolt dolog az sem, hogy Malek Andreát, Mező Misit és Caramelt is több alkalommal konferáltam bemelegítő emberként különböző műsorokban, és most már tudom, hogy a közös stáblistán való szereplésünk egy munkafolyamat része volt – pedig félrevezető érzés –, amikor ott közvetlen kapcsolatban dolgozik együtt a stáb és a művész” – írja Szilárd.

„Most én nem a stáb része voltam, hanem egy zenész, aki végre az előmelegített színpadra léphet, és nem figyeltem arra eléggé, hogy ez itt most nem a közvetlenkedés és a jópofizás helye. Nehéz a váltás: amikor hetekkel ezelőtt még kollégaként, most pedig mint versenyző-zsűri kapcsolatként kell viselkedni. Szeretnék mindenkitől elnézést kérni a viselkedésemért, de ez is én vagyok, Bűdi Szilárd, aki tudja, hol a helye, és igyekszik megmutatni, hogy a magabiztossága mellett van benne alázat és tanulni vágyás is” – szögezte le az énekes.

Úgy tűnik, a nézők nagy részét nem zavarta a fiú közvetlensége, akiket pedig mégis megdöbbentett a magabiztossága, azok is elfogadták a bocsánatkérését. Többen írtak arról, hogy remélik, Malek Andi is olvassa a sorokat, mások pedig úgy látják, nincs miért mentegetőznie az énekesnek. Ahogyan általában természetesen itt is születtek negatív bejegyzések is, volt, aki egyenesen bunkónak tartja Bűdi Szilárdot az „andikámozásért”.

Ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.