Kokainbotrányba keveredett az énekesnő

Rihanna egy amerikai fesztiválon önfeledten bulizott, és erről maga számolt be, mindezt pedig képekkel is illusztrálta. Kár volt.
Kapcsolódó cikkek

Amióta Rihanna feltöltötte magáról azt a képet, amin egy kopasz férfi fején „felaprít” valamilyen drogot, azóta a rajongók és a hatóságok is azt találgatják: kokaint vagy marihuánát darabol éppen a sztár? Míg a 24 éves sztárt kedvelők szerint mindez nagyon „laza”, addig a rendőrség és a drogellenes liga már nem találja ilyen viccesnek Rihanna képeit.
„A fiatalok, akik szeretik az énekesnőt, istenítik és követik a példáját. Múltkor Hawaii szigeten nyaralt, ott sokszor fotózták le, amikor füves cigit szívott. Most pedig kokaint aprít? Mindennek van határa” – magyarázzák a drog elleni harc képviselői. A rendőrség pedig a hírek szerint ráállított egy-két embert arra, hogy figyeljék a sztárt, aki könnyen börtönbe is kerülhet. „Lindsay Lohan is azt gondolta, mindent megúszhat, mert híres. De a drogfogyasztást a törvény tiltja.” – mondja a Los Angelesi rendőrség sajtósa.
Mindezek azonban semmilyen hatással nincsenek Rihannára, aki a Coachella fesztiválon állítása szerint csak ki akarta tombolni magát, mert az elmúlt időszakban keményen dolgozott. „Nincs miért mentegetőznöm.” – mondta.

Címkék: drogrihanna