Szórakozás

Tomcat: nem vertem meg Pákót

A blogger szerint a Didikirály csak kitalálta, hogy megtámadták, és azzal próbál kibújni a tartozása megfizetése alól,
hogy megpróbálja börtönbe juttatni őt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a múlt hét közepén röppent fel a hír, hogy Fekete Pákót megverték a nyílt utcán. Támadóját állítólag ismerte, a magát Tomcatnek – alias Polgár Tamás – nevező bloggert pedig gyanúsítottként elő is állították. A bulvárlapok akkor azt írták, valószínűleg egy régi elszámolási vita állhatott a bántalmazás hátterében.

A radikális akcióiról hírhedtté vált Tomcat ügyvédje szerint jogtalanul tartóztatták le ügyfelét. „Mindkét bűncselekmény – testi sértés kísérlete és önbíráskodás – elkövetését egyértelműen tagadja, és azt állítja, hogy ezeket a bűncselekményeket ő nem követte el” – mondta az Aktívnak Balogh Gábor.

A nigériai származású, már-már magyar állampolgár énekest azóta mintha a föld nyelte volna el: sem telefonon, sem otthonában nem lehet eléri, még közeli barátai megkeresésére sem reagál. A Didikirály felesége, Ágica Zámbó Árpynak elárulta, nem komolyak Pákó sérülései, de a nyilvánosságot most egy időre igyekszik kizárni az életéből.

Sipos Tamás, Tomcat egyik ismerőse azt mondja, szerinte nem a blogger verte meg Pákót. „Annál intelligensebbnek tartom, hogy egy ilyen hülyeségbe belemenjen” – fogalmazott Sipos.

Polgár Tamás szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében az üggyel kapcsolatban azt írja: „nem igaz, hogy megvertem volna Fekete Pákót”. Állítása szerint a támadás időpontjában egy találkozón volt, alibijét igazolni is tudják. „Fekete Pákó a feljelentéséhez nem csatolt látleletet. Az állítólagos támadást nem látta senki, térfigyelő kamera nem rögzítette az eseményeket. Csak Pákó állítása a gyanú alapja” – folytatja Tomcat. A blogger szerint a mulatós énekes csak azért találta ki a „megverős mesét”, hogy így bújjon ki a 639 ezer forint megfizetése alól.

„Vajon hogyan vertem meg ilyen brutálisan (vagy egyáltalán bárhogy) a Fővárosi Bíróság előtt, ahol köztudottan mindig tucatszám lebzselnek a rendőrök, és a környék tele van térfigyelő kamerával? Miért nem mondjuk a házuk lépcsőházában vertem meg, ahol biztosan senki sem látja? Miért vertem meg egyáltalán, hiszen erre semmi szükség, legális úton is behajthatom tőle a tartozását? Ugyanakkor ha az utcán megtámadom, talán előkap félmilliót és hozzám vágja?” – sorolja a kérdéseit levelében Polgár, aki szerint Pákó azért sem mutatkozik a nyilvánosság előtt, mert akkor kiderülne, hogy semmi külsérelmi nyoma nincs az állítólagos támadásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik