Egy nap alatt rendbe hozták a Puskás-vitrint

Délelőtt arról számoltunk be, hogy a Puskás Ferenc stadion metróállomáson található Puskás-vitrin lepusztult állapotban van. Nos, a kispesti szurkolók délután felkerekedtek és ők már rendben találták az emlékhelyet.

“Miután értesültünk róla – amit még egyszer köszönünk – , hogy Puskás Ferenc Stadionok metróállomáson található vitrinje elhanyagolt állapotban van, eldöntöttük, hogy még a mai napon meglátogatjuk a helyet. Takarítószerekkel, és egy kisebb stábbal érkeztünk, de azt tapasztaltuk, hogy “megelőztek” minket, így jelenleg kijelenthetjük, hogy a vitrin és tartalma a múlthoz méltó állapotban van!” – olvasható az ultrasliberi.hu-n az egyik drukker írása.

Fotó: ultrasliberi.hu

“Gondolkoztam rajta, hogy felírjam -e, de talán érdekelheti az olvasókat: a metrólejáratnál gyülekeztünk, ahova begördült egy készenléti kisbusz, melyből a rendőrök kiugrálva azonnal felénk vették az irányt. Személyiket elkérték, és mindenkinél ruházatátvizsgálást alkalmaztak. Érdekes egy ország. Az ember elindul, jót akar, és ilyen esetekkel találkozik. Szórványos szóváltás alakult ki, de rendben elváltunk. A lényeg azonban, hogy a vitrint abban az állapotban találtuk, melyet a mellékelt képen láthattok.”