Forma-1

Mire készülhet Vettel? – ezt találgatja most mindenki

Alessio Morgese / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Alessio Morgese / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Sebastian Vettel mindig is kerülte a közösségi médiát, majd július végén hirtelen regisztrált az Instagramra. Az akkori videójával sikerült mindenkit meglepnie: azt jelentette be ugyanis a Forma-1 négyszeres világbajnoka, hogy visszavonul 2022 végén.

Kapcsolódó
Ha egy csapatvezető meghallja, Vettel miket mondott Ricciardóról, azonnal leigazolja az ausztrált
Korábbi csapattársát méltatta az év végén visszavonuló négyszeres világbajnok.

Azóta nem is posztolt semmit, majd most, szeptember 29-én megjelent egy újabb videó az oldalon, és benne a felirat:

Hamarosan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sebastian Vettel (@sebastianvettel) által megosztott bejegyzés

A videóban Vettel gokartos éveiről láthatunk képeket, majd az F1-es debütálásáról is. A videóban a hamarosan-felirat mellett felteszik a kérdést: ki Sebastian Vettel? Ebből egyébként sokan arra következtetnek, hogy a német versenyzőről dokumentumfilm készült, ő azonban sem megerősíteni, sem megcáfolni nem volt hajlandó ezt a Szingapúri Nagydíj csütörtöki médianapján, csak azt mondta, majd mindenki meglátja.

A 35 éves Vettel a 2007-es Amerikai Nagydíjon debütált a Forma-1-ben még a BMW színeiben, majd még ugyanabban az évben a Toro Rossónál folytatta. A legnagyobb sikereit a Red Bullnál érte el, 2010 és 2013 között sorozatban nyert négy vb-címet. Megfordult aztán a Ferrarinál, ami kevésbé sikerült jól a számára (bár kétszer is második lett), az elmúlt két évben pedig az Aston Martinnál versenyzett. 293 futamon indult el eddig, 53 futamgyőzelme van és 122-szer állt dobogón. 57-szer szerezte meg a pole-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik