Forma-1

Schumachert másik országba költöztette a családja

A Real Madrid elnökétől, Florentino Péreztől vett mallorcai luxusvillában folytatja a rehabilitációt Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnoka. Schumacher 2013-ban szenvedett síbaleset,  és súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta családja körében lábadozik, állapotáról nem sokat tudni, csak egy-egy elejtett félmondatból lehet következtetni rá.

Nemrég egy elismert idegsebész, Erich Riederer azt nyilatkozta, Schumacher vegetatív állapotban lehet, vagyis ébren van, de nem képes reagálni.

A Mirror nevű angol lap azt írja, Schumacher felesége három éve vette meg azt a villát, ahova átszállították az eddig Svájcban ápolt klasszist.

A spanyol sajtó akkor kapta fel Schumacher ügyét, amikor a korábbi Forma-1-es csapatfőnök, Flavio Briatore ex-felesége, Elisabetta Gregoraci a Big Brother nevű valóságshow-ban azt mesélte, hogy a hétszeres világbajnok nem beszél, csak a szemeivel kommunikál, és hogy csak három személy látogathatja.

Korában a német Bild is írt arról, hogy Corinna Schumacher 27 millió fontért szerezte meg a mallorcai villát, hogy a gyerekeivel nyaranta ott tartózkodjon. A villa egy 15 ezer négyzetméternyi telken terül el, és két úszómedence, egy helikopter-leszálló, valamint egy hatalmas kert tartozik hozzá. Pérez 2005-ben szerezte meg, és 2017-ben, felesége halála után kezdte el árulni.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Ajánlott videó

Olvasói sztorik