Foci

Kiállították a meccs közben vizelő focikapust

Az angol futball hatodosztályában, a National League Northban a Bradford Park Avenue a Salford City csapatát fogadta, és a vendégek 2-1-es győzelmet arattak. A találkozó azonban nem az eredmény miatt került be a hírekbe, hanem azért, mert a vendégek kapusát, az új-zélandi Max Crocombe-ot kiállították, mivel a meccs közben vizelt.

A meccsből már csak három perc volt hátra, és mivel a Salfordnak nem volt több cserelehetősége, a középpályás Richie Allennek kellett beállnia, akinek sikerült kapott gól nélkül lehoznia a hátralévő időt.

A Salford City korábban arról volt híres, hogy a klubban tulajdonjogot vásárolták egykori Manchester United-játékosok, Paul Scholes, Ryan Giggs, Nicky Butt, valamint a Neville testvérek, Phil és Gary.

Nagyon kényelmetlenül éreztem magam, és rossz döntést hoztam, ami beárnyékolta a nagyszerű győzelmünket”

– kért bocsánatot az incidens miatt Crocombe a Twitteren.

Persze egyből jöttek a poénok reakció gyanánt, a prímet a korábbi angol válogatott csatár, jelenleg szakkommentátorként dolgozó Gary Lineker vitte, aki azt írta, hogy ha igaz Crocombe esete, akkor őt örökre eltilthatták volna, amikor az 1990-es vébén az írek elleni meccsen összecsinálta magát a pályán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik