Foci

Megmondták az Újpest játékosának, hogy igazoljon Felcsútra

Amint arról már beszámoltunk, Balogh Balázs Újpestről a Puskás Akadémia csapatához igazolt. Az átigazolásra sokan felkapták a fejüket, a Nemzeti Sportnak nyilatkozva most maga a játékos öntött tiszta vizet a pohárba.

Az Újpesten hét évet lehúzó futballistával Roderick Duchatelet elnök és Nebojsa Vignjevic vezetőedző közölte, mennie kell:

Nos, a felkészülés elején Nebojsa Vignjevics azt mondta, hogy elérkezett a váltás ideje, nem akar magyarázkodni, miért ülök majd a kispadon, jobban teszem, ha elmegyek. Nem értettem, hiszen formálódik a keret, úgy éreztem, szükség lehet rám, elsőre azt gondoltam, megharcolok a helyemért. Elérhettem volna a kétszáz bajnoki meccset lilában, ez nagyon motivált, ezt azért nem mindenki mondhatja el magáról. Aztán hívott a tulajdonos, Roderick Duchatelet úr, és ugyanazt mondta, mint az edző: itt a váltás ideje. Hozzátette, kapott értem ajánlatokat, de örülne, ha a felcsútit fogadnám el – egy év van még a szerződésemből, most tudnak belőlem úgymond pénzt kivenni. Ez üzlet, és ezt tiszteletben kell tartanom nekem is

Ennek ellenére állítja, nem küldték el, ha akart volna, maradhat, egy évre még érvényes szerződése szólt. Ugyanakkor ha jövőre ingyen távozik, azzal a klub veszített volna, és világossá tették neki, hogy nem ez az érdekük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik