Foci

Pintér Attila egykori játékosa edző lett Felcsúton

Ezúttal nem egy élvonalbeli játékossal, hanem egy rehabilitációs edzővel erősített az NB II listavezetője, a Puskás Akadémia. A Pintér Attila vezette szakmai stábhoz Szabó Ottó csatlakozott, aki a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely együttesétől érkezik.

Szabó neve ismerős lehet a magyar futball szerelmeseinek, a korábbi balhátvéd játszott az MTK-nál, Sopronban, Debrecenben, a Vasasnál, Győrben és Pápán. A Sopronnál, valamint az ETO-nál Pintér játékosa is volt.

A Puskás Akadémia egy hároméves szerződéssel keresett meg. Új kihívásként tekintek erre a lehetőségre, szeretnék egy olyan helyen is érvényesülni, ahol a nullából indulok és szinte senkit sem ismerek. A másik nagy kihívás a feljutás, hiszen bajnoknak lenni mindig a legnehezebb, bármelyik osztályban. Természetesen csodálatos emlékekkel és rengeteg felejthetetlen élménnyel távozom Dunaszerdahelyről. Mindenkinek szeretném megköszönni az elmúlt három évet. A klubnak nagyon köszönöm az átmenetet is, hiszen miután be kellett fejeznem a focit, az új munkakörben eltöltött másfél év során óriási tapasztalatot és nagyszerű alapokat szerezhettem. A kaput nem zárom be magam mögött, a szívem mindig visszahúz Dunaszerdahelyre

– nyilatkozta Szabó a DAC honlapján.

Fogadj élőben most vagy soha a Tippmixproval!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik