Foci

Buzsáky bízik az élvonalbeli tagság megőrzésében

Buzsáky Ákos, a QPR magyar légiósa az elmúlt hetekről, a Swansea elleni bombagóljáról és a jövőről nyilatkozott.

„A manchesteri bajnokit megelőző hetekben kicsit háttérbe szorultam. Ugyanakkor az elmúlt időszakban is számított rám az edző, hiszen a Liverpool-meccstől eltekintve valamennyi találkozón pályára léptem. Vártam, hogy kezdőként is megkapjam az esélyt, és ez a lehetőség a United ellen jött el. Noha 2–0-ra kikaptunk, én végig a pályán voltam, és szerdán is kezdőként számított rám Mark Hughes. Az ellen a Swansea ellen, amely köztudottan a Premier League legtöbbet passzoló együttese, a stílusa a Barcelonát idézi, és több bravúreredményt is elért az idényben.” – foglalta össze az elmúlt hetek eseményeit Buzsáky.

A magyar légiós természetesen kitért legutóbbi góljára is, melyet a Swansea ellen szerzett, és amelyre a foci világa felkapta a fejét: “A találatomról annyit: egy támadás során a bal oldalon Adel Taarabt remekül észrevette, hogy középen szabadon érkezem, belőtte rám a labdát, amit sikerült úgy átvennem, hogy rögvest lövőhelyzetbe kerüljek – ideálisan pattant, így jól eltaláltam, és szerencsére megfelelő helyre is ment…”

Nem akármilyen találat volt:

A középpályás nem ment el szó nélkül amelett, hogy a Queens Park Rangers a kiesés ellen küzd, és mindössze két pont választja el a veszélzónától: “Bízom benne, hogy teljesítményemmel hozzájárulhatok a bennmaradáshoz, és a következő szezonban is a Premier Leauge-ben futballozhatok.”


Ajánlott videó

Olvasói sztorik