Sport

Súlyos balesete után meghalt Borsos Olivér

Meghalt Borsos Olivér, közölte Facebook-oldalán a Magyar Tenisz Szövetség. „Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk. Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett” – írták.

A 29 éves férfi Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel – a pillanatnyilag legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Balázs Attila edzője – esküvőjén vett rész Tihanyban, és a lagzi után súlyos balesetet szenvedett.

Úgy tudjuk, Borsos – aki teniszezett, később sportpszichológusként dolgozott az érdi női kézilabdázók mellett, és a Budai Tenisz Centrum sportigazgatója is volt, valamint tagja volt Balázs stábjának –, mivel barátnőjével a kulcsukat a lagzi helyszínén felejtették, megpróbált felmászni szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant. A Nemzeti Sport azt írta, fejsérülést szenvedett és csigolyája is törött, egy budapesti kórházban ápolták.

Borsos Olivér a korábbi 182-szeres válogatott kézilabdázó, Borsos Attila, valamint a szintén korábbi válogatott Szabó Edina fia volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik