Sport

Nyáron montenegrói légiós nélkül maradhat a Tatabánya kézicsapata

Jövőre teljesül az álma, és a Bajnokok Ligájában szerepel majd Milos Bozovic, a Tatabánya férfi kézilabdacsapatának balátlövője, a montenegrói válogatott játékos ugyanis a hírek szerint a PPD Zagrebben folytatja pályafutását.

Második kalapba került a Tatabánya
Hamarosan sorsolnak az EHF Kupában.

A 24 éves balátlövő a spanyol Ciudad Real és Valladolid, illetve a szlovén RK Gorenje után 2016-ban szerződött Tatabányára, ahol eddig 89 bajnokin és Magyar Kupa-mérkőzésen 284 gólt szerzett.

A játékos a következő szezonban azonban távozik, és Zágrábba igazol. „Ez az, amire annyira vágytam, ajánlatot kaptam egy olyan klubtól, amely jövőre a Bajnokok Ligájában szerepel. Bár voltak már lehetőségeim is, azonnal elfogadtam ezt. Jó edző, szervezett klub és kiváló feltételek várnak rám

– idézte az átlövőt az Index.hr portál.

Rémálomszerű kezdés után lett főtáblás a tatabányai kézicsapat
A Tatabánya az előző idényhez hasonlóan ezúttal is bejutott a csoportkörbe a férfi kézilabda EHF Kupában, miután a selejtező harmadik fordulójában 53-

Úgy tűnik, jövőre a Tatabánya tehát mindkét montenegrói légiósát elveszíti, a tavalyi gólkirály balszélső, Milos Vujovic ugyanis várhatóan a Bundesligában szereplő Füchse Berlinhez igazol.

A horvát Index úgy tudja, a nyáron Zágrábban folytatja pályafutását a szerb Metaloplastika 21 éves kapusa, Todor Jandrics, illetve a Celje 21 éves horvát balátlövője, Josip Sarac is.

Kiemelt fotó: Monika Skolimowska/dpa-Zentralbild/dpa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik