Sport

A Fradi kézise dobta a BL-forduló legszebb gólját

Az FTC női kézilabda-csapata 29-27-re verte a francia Metzet a BL-ben, így visszavágott az idegenbeli vereségért,

de az egymás elleni eredményt tekintve a Metz a jobb, mivel idegenben több gólt dobott, így a Fradi várhatóan a harmadik helyen végez a középdöntős csoportjában.

A meccs utolsó gólját Hornyák Dóra szerezte időntúli szabaddobásból, és a nemzetközi szövetségnél ez lett a hétvége gólja.

https://www.facebook.com/ehf.champions.league/videos/10155546849983666/

Ez nagy szó, mert a top 5-be csupa látványos találat került be, mi felkaptuk a fejünket a Rosztov-Dont erősítő Viktorija Borcsenko mozdulatára, aki egy lába közötti passz után szemtelenül cunderezett.

A Fradiból a kapus, Bíró Blanka is bekerült a hétvége legjobbjai közé, mivel majdnem 50 százalékkal hárította a kapujára érkező lövéseket.

3 stars| Main Round 5 | Women's EHF Champions League 2017/18

Three exceptional players, three outstanding performances last weekend. Check out the three stars of round 5 and tell us on who you liked the most! Vote here: ⏩ https://poll.fbapp.io/womenclmround5-2222025Blanka Biro – FTC Kézilabda SzakosztályAndrea Lekic – HC Vardar – WomenAmanda Kurtović – CSM Bucuresti Oficial

Közzétette: EHF Champions League – 2018. március 5.

A férfiaknál a lengyel Wisla Plockban légióskodó Borbély Ádámot rakták be a szerkesztők a top 5-be, aki a macedón Vardar ellen több nagy védést is bemutatott, és ezek közül azt választották ki, amikor egy közel kísérletet a kapufára tolt.

https://www.facebook.com/ehf.champions.league/videos/10155546487998666/

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik