Sport

Csak így tovább!

Jó alapot adhat a folytatáshoz SAPA Fehérvár AV 19 nagyarányú győzelme az Olimpija Ljubljana ellen az EBEL rájátszásban, kíváncsiak voltunk, hogy látták ezt a főszereplők.

–   Így képzeltük az első mérkőzést, bár tisztában voltunk azzal, hogy ez egyáltalán nem lesz egyszerű. Az eredmény talán nem mutatja, de rendkívül kemény, és megerőltető meccsen vagyunk túl. Sokat segített az elején, hogy az első harmadban két gyors góllal vezetni tudtunk, ez magabiztossá tette a csapatot, attól függetlenül, hogy számítottunk arra, hogy az ellenfél nem adja fel, mivel nincs mit veszíteniük. A harmadik harmadban azt hiszem bebizonyítottuk, hogy milyen erősek vagyunk támadásban, ez, pedig a későbbiekben jó alapot adhat. – Sille Tamás a SAPA Fehérvár AV 19 hátvédje

–    Minden meccsen jobban fogok játszani, de ez úgy érzem nem volt rossz kezdetnek. November 22.-óta először voltam jégen tétmérkőzésen, szerencsére a sérülésem a múlté, nem érzek fájdalmat. Lényegében pénteken edzettem először, első lépcsőnek teljesen jó volt, hogy a negyedik sorban kezdtem, bízom abban, hogy játékban tudok maradni, a gólom, pedig a lehető legjobbkor jött, remélem tudtam ezzel segíteni a csapatnak. – Eric Johansson a SAPA Fehérvár AV 19 centere.

–    Ilyen kezdésről álmodtunk, tudtuk azt, hogyha betartjuk azt a taktikát, amelyet kaptunk és minden téren komolyan vesszük a meccset, akkor nem lehet gond. Ugyan nyertünk 7-2-re, de ez egyáltalában nem jelenti azt, hogy minden meccsen ilyen eredmény születik majd. A Ljubljana a végén nagyon kinyílt, és ez hibára késztette őket, ezeket mi szerencsére maximálisan ki tudtuk használni. Nagyon nehéz dolgunk lesz a folytatásban, és le kell redukálnunk a védekezési hibákat, mert a két góljukat is ilyen szituáció után kaptuk. Örülök annak, hogy ilyen fantasztikus közönség előtt sikerült jó teljesítményt nyújtanunk. – Sofron István a SAPA Fehérvár AV 19 szélsője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik