Sport

Schmidt Gábor lett a Nemzeti Sportközpontok főigazgató-helyettese

Schmidt Gábort, a Magyar Kajak-kenu Szövetség főtitkárát nevezte ki a Nemzeti Sportközpontok főigazgató-helyettesévé Vígh László kormánybiztos.

Március elsejei hatállyal történt kinevezéssel egyidejűleg új szervezeti rend lép életbe. A kiemelt projektek, így például az Istvánmezei út 3-5. és a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciója, valamint a lágymányosi Tüskecsarnok befejezése közvetlenül a kormánybiztos alá tartozik majd.

Az olimpiai központok és az intézményhez tartozó egyéb létesítmények napi üzemeltetését az újonnan kinevezett főigazgató-helyettes irányítja márciustól.

“Schmidt Gábor régóta dolgozik a sport területén, érti és átlátja a magyar sport jelenlegi viszonyait. Örülök, hogy egy ilyen szakemberrel bővül az NSK csapata – mondta a kinevezéssel kapcsolatban Vígh László. – A Nemzeti Sportközpontok továbbra is arra törekszik, hogy folyamatosan javuló körülményeket biztosítson a magyar sportolók minőségi felkészüléséhez, a szabadidősporthoz és a hazai rendezésű nemzetközi versenyek megrendezéséhez.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik