Sport

Nem bírt egymással az MTK és a Haladás

Az MTK Budapest gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Szombathelyi Haladással a Soproni Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.

A legnagyobb helyzet a 27. percben alakult ki, amikor Vági András indította a bal oldalon Kulcsár Tamást, aki a tizenhatoson belülre törve 10 méterről jobbról kapura lőtt – a léc alá tartó labdát Rózsa Dániel bravúrral védte ki, majd a kipattanóból Pál András ismételhetett, ám kitekert mozdulata után a labda mellé szállt.

A félidő hajrájára a Haladás is aktivizálta magát. Sipos Norbert egyik szöglete után nem is tudtak felszabadítani a hazaiak, a labda így Lengyel Dániel elé került, aki jobbal laposan lőtt, a játékszer a gólvonalon akadt el Balogh Bélában, és végül Vági Andrásnak kellett szögletre tisztáznia.

Fordulás után sem sokat változott a meccs képe, jobbára erőtlen támadások jellemezték a találkozót. Feltűnő volt, hogy ha lövőhelyzetbe is került valamelyik csapat, akkor is alig találták el a kaput.

A hajrában a csereként beálló Szabó Ádám visszahúzásért megkapta a második sárga lapját is, amiért az első NB I-es mérkőzését vezető Oláh Gábor kiállította őt, ám a mérkőzés eredménye ezt követően sem változott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik