Közélet

Meghalt a fának csapódott Saab sofőrje

fanak-csapodott(960x640).jpg (Array)
fanak-csapodott(960x640).jpg (Array)

Egy 22 éves pusztaszabolcsi férfi az áldozat.

Kapcsolódó cikkek

Halálos közúti baleset történt szerda hajnalban a 6207-es számú út 19-es kilométerénél Velence és Pusztaszabolcs között – tette közzé a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n. A balesetben egy Saab típusú személyautó eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és fának ütközött. A kocsit vezető 22 éves pusztaszabolcsi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Karambol Gödöllőn is

Frontálisan ütközött két személyautó kedd este Gödöllőn a Szabadság és a Duna utca kereszteződésében. A balesetben hárman megsérültek, a helyszínelés idejére lezárták a környéket – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Csámpai Attila szerint az egyik autó az árokba csapódott, a másik az úttesten maradt, ahol akadályt képezett.

Az árokba csapódott kocsi vezetője nem sérült meg, de kivizsgálásra kórházba vitték. A másik autó mindhárom utasa megsérült, a mentők őket is kórházba szállították. A műszaki mentést a gödöllői hivatásos tűzoltók végezték – tette hozzá Csámpai Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik