24.hu hírlevél

Stratégiai cég volt, az operatív törzs nem védte meg, jöhet az államosítás

2020.08.12.
 

Stratégiai cég volt, az operatív törzs nem védte meg, jöhet az államosítás

 

Így változnak a beutazási szabályok Magyarországra

Gulyás Gergely sajtótájékoztatót tartott. Tovább »

 

Tömegbaleset volt egy magyarországi kerékpárversenyen

A mentőautók mellett két mentőhelikoptert is risztani kellett, tizenkilencen sérültek meg. Tovább »

 

Karácsony Gergely nem lesz Orbán kihívója

Szükségesnek tartja az előválasztást, de nem indul rajta a a főpolgármester. Tovább »

 

Büszkén éneklem angolul, hogy „magyar cigány vagyok én”!

Steve Gaspar több tucat munkahelyen megfordult már Angliában, most taxisofőrként dolgozik Liverpoolban, és egy ideje angol nyelvű magyar mulatós dalokkal szórakoztatja a YouTube közönségét. Tovább »

 

Stigmát vesz magára az a nő, aki úgy dönt, nem vállal gyereket

Rácz Laura Rebecca a tudatosan gyermektelen vagy gyermekmentes, angol szóval childfree nők motivációit, hátterét kutatja. Vele beszélgettünk az eredményekről. Tovább »

 

A mezítlábas béresgyerek felvásárolta fél Pestet

Eggenhoffer Péter csaposlegényből néhány év alatt dúsgazdaggá vált, cipőt azonban a legenda szerint sosem húzott a lábára. Tovább »

 

„A Trianon körüli totális szétesés olyan, mint a Walking Dead”

Interjú Katona Csaba történésszel arról, hogyan jelenik meg Trianon és az összeomlás élménye az átlagpolgárok korabeli naplóiban és emlékirataiban. Tovább »

 
Közúti információk
Budapest:
  • Egyirányúsítják a XIV., Erzsébet királyné útját a Mexikói úttól a Nagy Lajos király útja felé pályakarbantartás miatt.
  • Baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton Szemeretelep vasútállomás közelében.
BKK:
  • Az M3-as metró az Arany János utca, a Ferenciek tere, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák megállón megállás nélkül áthalad. A 9-es és az M30-as autóbusz, illetve a 72-es és a 73-as trolibusz igénybevétele javasolt.
  • Az 5-ös és a 69-es autóbusz, illetve a 973-as éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti az Erzsébet királyné útja, aluljáró, a Laky Adolf utca és a Nagy Lajos király útja / Czobor utca megállót.
  • 3-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Erzsébet királyné útja, aluljáró és a Laky Adolf utca megállót.
A 24.hu a Central Médiacsoport Zrt. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2020 Central Médiacsoport Zrt.